Din partner för säkerhet online

Med mer än trettio års erfarenhet av IT-säkerhet på elitnivå så skyddar vi dig när du surfar på nätet. Surfa säkert med vårt innovativa antivirusskydd från oss på Trygg Surf och förbli anonym på internet med vår krypterade VPN.

Bredband

Upptäck våra hastigheter och erbjudanden nedan

BREDBAND BAS

Perfekt för dig som önskar strömma film, spela spel och lyssna på musik utan några hinder. Här finns tillräckligt med kraft för dina behov, enkelt uttryckt.

100/100 Mbit/s

BREDBAND STANDARD

För många är ”Standard” det optimala. Perfekt för dig som behöver arbeta online, strömma film, spela spel och ha flera skärmar anslutna samtidigt.

250/250 Mbit/s

BREDBAND STORT

Ett trångt hus och dispyter om internetuppkopplingen är verkligen inte roligt. Lite extra kapacitet än normalt är passande för dig som delar internet med flera i hemmet.

500/500 Mbit/s

BREDBAND STÖRST

Föredrar du att gå “all in”? Denna hastighet är skapad för dig som enbart accepterar det bästa. Snabbast, mest effektivt, omedelbart.

1000/1000 Mbit/s

Trygg Energi

Förvaltat elavtal

Vi strävar efter att erbjuda dig en pålitlig och hållbar energiförsörjning som ger trygghet i din vardag och samtidigt främjar en mer hållbar framtid. Med våra dedikerade förvaltningsspecialister aktivt involverade i att köpa in el med målet att överträffa marknadspriset, säkerställer vi att du får tillgång till de bästa priserna genom noggrann övervakning av marknaden upp till ett år i förväg.

Dessutom inkluderar vår standardtjänst alltid 100% förnybar el, vilket ger dig både en miljövänlig energiförsörjning och en stabil grund att förlita dig på.

Trygg ID-Skydd

Känn dig trygg online

Vår vision är att förebygga innan något har hänt, så att du kan leva en tryggare och säkrare vardag. Via avancerade system bevakas ditt personnummer genom Creditsafe och Valitive. Vi får information i realtid om någon skulle ta en kreditupplysning på dig, så att vi kan larma dig direkt.

F-Secure Total

Vi skyddar dig i hela världen

Skydda dig mot ransomware, spionprogram och andra hot med F-Secure’s prisbelönta antivirus. Använd bankskydd för säkra bankärenden och surf- och shoppingsskydd för trygg onlineaktivitet. Föräldrakontroll ger säkerhet för barn och ger dig kontroll över deras digitala aktiviteter. Med F-Secure TOTAL håller du hela familjen säker online

Surfskydd

Begränsar enkelt vad de yngre får åtkomst till för innehåll på internet.

Hitta enheter

Spåra din borttappade dator/mobil och rensa den från personlig information. 

Föräldrakontroll

Se direkt vilka webbplatser som är säkra och vilka du bör undvika.

Bankskydd

Betala säkert, funktioner för bankärenden och onlinebetalningar.

F-Secure VPN

Surfa privat och utan insyn

Njut och utforska internet med en privat och säker anslutning. F‑Secures VPN (virtuellt privat nätverk) har utformats för starkt skydd med över 30 års erfarenhet inom cybersäkerhet och skyddar dig på valfri enhet.

Flera krypteringsalternativ

Välj själv hur starkt ditt skydd ska vara, det finns flera alternativ för hur dina uppgifter krypteras.

Skyddad kundinformation

Din kundinformation är skild från ditt användande av tjänsten, de kan inte kopplas samman.

Fungerar överallt

Titta på SVT Play utomlands, nå Twitter och Youtube i länder som begränsar tillgången till internet.